Teambuilding voor Scholen

Voetbalclinics, tennisclinics, judo, hockey, skaten in principe kan elke sport worden aangeboden. Naast incidentele lessen hebben we ook samenwerkingsverbanden met diverse scholen. Structurele sportlessen worden aangeboden in samenwerking met de Zeester en Panta Rhei in de Broekpolder en De Wilgeroos in Beverwijk. Wilt u voor uw school of buitenschoolse opvang ook een interessant sport aanbod dan komen wij graag het een en ander hierover vertellen.

TEAMACTIVITEITEN

Wij organiseren graag jullie bedrijfsevenement of Teambuildingsdag. Het doel van deze dag is dat jullie door middel van teamwork, spanning en het allerbelangrijkste: lol, de diverse opdrachten tot een goed eind brengen.

Lees verder

VERSCHILLENDE PROGRAMMA’S

Denk aan Megagames zoals Mega Jenga, Mega Tangram, Mega Mikado, Mega Ski, Mega 4-op-een-rij, Blind vertrouwen, Fotoshoot, Brainkrakers. Of bijvoorbeeld een GPS tocht of Solex tour.

Bekijk de programma’s

ZELF SPORTDAG ORGANISEREN MAAR GEEN MATERIAAL?

De Evenementenmakelaar verhuurt allerlei soorten materiaal om zelf een sportief evenement te organiseren. Bekijk onze (prijs)lijst via onderstaande link.

Materiaal Verhuur

ORGANISATIE VAN TOERNOOI

soccerDe Evenementenmakelaar organiseert graag een toernooi op maat.

Bespreek de mogelijkheden

Onze partners: