LOCATIES BEVERWIJK

Maandag StreetRuleZ 4+, 18.30 – 20.30 uur,  Olieslagerslaan
Dinsdag Sportmix5-13jr,  15.00 – 16.30 uur,  Kuenenplein
Dinsdag StreetRuleZ 4+,  18.30 – 20.30 uur,  Vlietgors Prinsenhof
Woensdag Voetbal 5+,  15.00 – 16.30 uur,  Kuenenplein (apr-nov) / Cruyff Court, Huiderlaan Beverwijk (nov – apr)
Donderdag Sportmix 5+,  15.00 – 17.00 uur,  Kuenenplein, divers sport en spel
Vrijdag Sportsquad 4+, 15.00-17.00 uur, Moezelstraat, divers sport en spel
Vrijdag StreetRuleZ,  18.30 – 20.30 uur,  Cruyff Court, Huiderlaan Jongerenvoetbal

VTS in de basis

vts_logoBen je tussen de 6 en 18 jaar, gek van voetbal en wil je beter worden? Zoek je uitdaging en spannende trainingsvormen waar je veel van opsteekt? Speel je graag op verschillende ondergronden (zaal/veld/straat/strand)? Wil je plezier beleven en (nieuwe) vrienden maken? Sluit je dan aan bij VTS InDeBasis; de innovatieve voetbalschool van Beverwijk en omstreken!

WOON JE IN BEVERWIJK?

Door middel van sport- en spel activiteiten willen we het gezellig maken in jouw buurt.  Ben jij op zoek naar een gezellige invulling van de avond, dan is StreetRuleZ zeker iets voor jou!  Je kan verschillende sporten GRATIS uitproberen.

WELKE LEEFTIJD?

Het is voor iedereen; je bent nooit te oud om buiten te spelen, te sporten. Dus ben jij op zoek naar een gezellige invulling van de avond kom naar ons!

KALENDER

Bekijk hier wat er de komende weken gepland staat en waar. Per avond worden minimaal drie sporten /activiteiten aangeboden. Gewoon gezellig een praatje maken en kijken naar de anderen mag ook.

Save

JARIG?

Ben je binnenkort jarig en wil je graag een sportief kinderfeestje? Neem dan contact op met ons, en wij verzorgen een super cool feestje die in het teken van sport staat!

SPORT SQUAD

Er is een SportSquad opgericht bestaande uit jongeren (vanaf 14 jaar) uit de wijk. Elke week gaat een coach met de Squad aan de gang en worden activiteiten gepland, ontwikkeld, georganiseerd, uitgevoerd en geëvalueerd. Kinderen en jongeren kunnen doorgroeien naar verschillende rollen binnen het team.

Jongeren worden opgeleid en daardoor worden er kansen voor hen gecreëerd om zich te ontwikkelen en door te groeien. Op die manier wordt de participatie van betreffende jongeren binnen de maatschappij groter Daarnaast zal draagvlak en de bekendheid voor sport creëren onder de kinderen in de wijk eveneens toenemen. De sportactiviteiten worden georganiseerd door en voor jongeren uit de omgeving. De coach is een opleider met lesgeefbevoegdheid (ALO of gelijkwaardig) en spreekt de taal van de doelgroep.

Onze partners: