WIJKSPORT

LOCATIES

BEVERWIJK

  • Olieslagerslaan Beverwijk, maandag van 18.30-20.30
  • Vlietgors Beverwijk (nabij Prinsenhof) dinsdag van 18.30-20.30
  • Broekpolder Heemskerk, de Vlaskamp¬†woensdag 18.30-20.00 tot 13 jaar, 20.00 tot 21.30 13+
  • Olmenstraat Beverwijk, op het rode pleintje aan de Olmenstraat achter de Plantage Vrijdags wordt er gevoetbald van 16.00 tot 17:30 uur. Kinderen vanaf zes jaar zijn er welkom.
  • Johan Cruijff Court Beverwijk (Huiderlaan) vrijdag 18.30-20.30

 

AMSTERDAM-NOORD 
 

  • Johan Cruijff Court Amsterdam (Ajax Mosveld, Meidoornweg, pekbuurt) donderdag 14.30-17.00
  • Noorderpark Amsterdam (bij de Noorderparkkamer) zaterdag 12.00-14.30

VTS in de basis

vts_logoBen je tussen de 6 en 18 jaar, gek van voetbal en wil je beter worden? Zoek je uitdaging en spannende trainingsvormen waar je veel van opsteekt? Speel je graag op verschillende ondergronden (zaal/veld/straat/strand)? Wil je plezier beleven en (nieuwe) vrienden maken? Sluit je dan aan bij VTS InDeBasis; de innovatieve voetbalschool van Beverwijk en omstreken!

WOON JE IN BEVERWIJK OF AMSTERDAM-NOORD?

Door middel van sport- en spel activiteiten willen we het gezellig maken in jouw buurt.  Ben jij op zoek naar een gezellige invulling van de avond, dan is StreetRuleZ of Sportrulez zeker iets voor jou!  Je kan verschillende sporten GRATIS uitproberen.

SPORTEN IN BEVERWIJK
SPORTEN IN AMSTERDAM

WELKE LEEFTIJD?

Het is voor iedereen; je bent nooit te oud om buiten te spelen, te sporten. Dus ben jij op zoek naar een gezellige invulling van de avond kom naar ons!

KALENDER

Bekijk hier wat er de komende weken gepland staat en waar. Per avond worden minimaal drie sporten /activiteiten aangeboden. Gewoon gezellig een praatje maken en kijken naar de anderen mag ook.

 

Save

JARIG?

Ben je binnenkort jarig en wil je graag een sportief kinderfeestje? Neem dan contact op met ons, en wij verzorgen een super cool feestje die in het teken van sport staat!

Onze partners: