Pleinsportactiviteiten om de sportieve en maatschappelijke betrokkenheid te  vergroten

Het belangrijkste doel van StreetRuleZ is kinderen/jongeren door middel van sport bij elkaar te brengen. De sociale omgang, omgang met de materialen en de omgang met de buurtbewoners staan centraal. Tijdens onze activiteiten staat het woord respect voorop.  Jongeren leren hoe ze met elkaar moeten omgaan. Verschillen zijn goed, het maakt niet uit of je goed of slecht in sport bent, welke huidskleur je hebt, waar je in gelooft of waar je vandaan komt. We kijken juist naar talenten die elkaar aanvullen.

Iedereen houdt van sport!

De belangrijkste ruleZ zijn dat we elkaar met respect behandelen, dat iedereen mee mag doen en dat we eerlijk spelen volgens voor afgesproken (spel)regels. Er worden diverse sporten aangeboden, vaak in
overleg met de deelnemers.

In Amsterdam Noord draait StreetRuleZ als SportRuleZ

Doel StreetRuleZ

Het belangrijkste doel van StreetRuleZ is kinderen/jongeren door middel van sport bij elkaar te brengen. De sociale omgang, omgang met de materialen en de omgang met de buurtbewoners staan centraal. Tijdens onze activiteiten staat het woord respect voorop.  Jongeren leren hoe ze met elkaar moeten omgaan. Verschillen zijn goed, het maakt niet uit of je goed of slecht in sport bent, welke huidskleur je hebt, waar je in gelooft of waar je vandaan komt. We kijken juist naar talenten die elkaar aanvullen. Iedereen houdt van sport!

De belangrijkste ruleZ zijn dat we elkaar met respect behandelen, dat iedereen mee mag doen en dat we eerlijk spelen volgens voor afgesproken (spel)regels. Er worden diverse sporten aangeboden, vaak in overleg met de deelnemers.

Onze partners: